Huisgemaakte Indonesische saté

Saté is van oorsprong een Indonesisch en Maleisisch gerecht, bestaande uit drie of meer stukjes geroosterd vlees op een dunne houten spies, meestal van bamboe. De Indonesische naam ervoor is sate (soms ook sateh of satai). In Maleisië en Singapore komt men het vaak tegen als satay. Het Indonesische/Maleisische woord sate is afgeleid van het Tamil woord catai. De verse malse saté van Partyverhuur Luxus is gemaakt volgens een authentiek Indonesisch recept.

Trakteer u gasten eens op een origineel wereldgerecht tijdens u verjaardagsfeest, receptie, bruiloft, jubileum of bedrijfsborrel! Vanaf € 6,50 per persoon.

De huisgemaakt kipsaté (ajam) en malse varkensvlees saté (babi) van Partyverhuur Luxus is inmiddels berucht om zijn malsheid en heerlijke smaak naar origineel Indonesisch recept. De saté kunnen wij kant en klaar en vers gegrild aanleveren in een chafing dish of zogeheten hotpot. Bij de laatste variant zit de saté al in de warmhoudpot met satésaus. Het is voor een meerprijs ook mogelijk dat wij op locatie de saté bereiden op de grill.

De saté wordt standaard geleverd met milde satésaus bereid volgens een authentiek recept, vers gebakken stokbrood en kroepoek. Aanrader is om bij de saté een klein portie bami- nasi of mihoen te serveren. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Zin in een feestje? Barbecue of luxe buffet? Vraag een feestelijke en vrijblijvende offerte aan