Partytenten

Partytent 3×4 meter

Professionele, stabiele en volledig afsluitbare PVC partytent van het formaat 3 x 4 meter geschikt voor 12 personen. Brandvertragend gecertificeerd klasse 1.

Lees verder
Partytent 3×6 meter

Professionele, stabiele en volledig afsluitbare PVC partytent van het formaat 3 x 6 meter geschikt voor 18 personen. Brandvertragend gecertificeerd klasse 1.

Lees verder
Partytent 4×6 meter

Professionele, stabiele en volledig afsluitbare PVC partytent van het formaat 4 x 6 meter geschikt voor 24 personen. Brandvertragend gecertificeerd klasse 1.

Lees verder
Partytent 4×8 meter

Professionele, stabiele en volledig afsluitbare PVC partytent van het formaat 4 x 8 meter geschikt voor 32 personen. Brandvertragend gecertificeerd klasse 1.

Lees verder
Partytent 5×8 meter

Professionele, stabiele en volledig afsluitbare PVC partytent van het formaat 5 x 8 meter geschikt voor 40 personen. Brandvertragend gecertificeerd klasse 1.

Lees verder
Partytent 5×10 meter

Professionele, stabiele en volledig afsluitbare PVC partytent van het formaat 5 x 10 meter geschikt voor 50 personen. Brandvertragend gecertificeerd klasse 1.

Lees verder

Informatie Partytenten

Wij verhuren uitsluitend professionele partytenten, meubilair en party benodigdheden aan zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Hoogwaardige partytenten

Onze partytenten zijn van hoogwaardig PVC met een brandvertragend certificaat volgens alle Europese normen. De tenten zijn gemaakt van PVC met een gewicht van 640 gram per m², wat vergelijkbaar is met zwaar vrachtwagenzeil. Door de thermisch gelaste naden van het zeil is deze tent nog beter bestand tegen wind en 100% waterdicht. Onze tenten zijn voorzien van ventilatie luiken om condens en eventueel nare luchtjes in de tent te voorkomen.

Bezorging

LET OP ! ‘Losse’ tenten leveren wij alleen in een straal van 50 kilometer vanaf ons magazijn in Assen. De levering voor een ‘losse’ tent is gratis.

Wij verhuren compleet ingerichte tenten voor alle soorten feesten