Over Partyverhuur Luxus

Partyverhuur Luxus is een ervaren en dynamisch bedrijf dat uitsluitend topklasse luxe partybenodigdheden verhuurt. Partyverhuur Luxus levert in de gemeente Assen gratis op locatie bij u thuis, bedrijfs- personeelsfeestjes of een buurtfeest, opening, trouwen op locatie, presentatie, beurs, sportevenement, high tea, etc. Regionaal rekenen wij een kleine vergoeding voor de bezorging.

Wij werken volgens de actuele hygiënecode en richtlijnen RIVM i.v.m. de corona maatregelen

Partyverhuur Luxus is gevestigd en kantoorhoudend te Assen. Wij leveren onze partybenodigdheden door geheel Noord-Nederland. U wilt een geslaagd feest of evenement organiseren? Wij bieden u de middelen en de ervaring om uw doelstelling te realiseren. Ongeacht hoeveel gasten u verwacht, voor elk aantal hebben wij een passende oplossing.

Voor de aankleding van uw gelegenheid met tafels, stoelen, barbecue, geluidsinstallatie etc, etc bent u bij ons ook aan het juiste adres. Tevens kunnen wij bestek, serviesgoed, bakplaten, kookplaten, percolators, chafing dishes, verwarming, lampen e.d. leveren. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u onbezorgd genieten.

Partyverhuur Luxus “Wij gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit”

Wij zijn allergenen en HACCP gecertificeerd en werken volgens de actuele hygiënecode richtlijnen. Daarnaast staan wij ingeschreven in het register Verklaring kennis en inzicht Sociale Hygiëne. Staat iets niet op onze website, vraag dan naar de mogelijkheden en neem contact met ons op! Welke wens u ook heeft, samen komen we er wel uit!

Draadloze Microfoon huren Assen
Draadloze microfoon
Geluidsinstallatie
Easy Up Luxus
Easy Up Partytent
Diversen
stoel huren?
Klapstoel
Meubilair
tafel huren?
Opklapbare tafel
Meubilair
ronde buffettafel
Ronde tafel
Meubilair
Bakplaat 2-brander
Gasbakplaat 2-brander
BBQ & Grill
Gasbakplaat
Gasbakplaat
BBQ & Grill
Professionele Barbecue Grill
Barbecue Grill
BBQ & Grill

Wij verhuren professionele party benodigdheden voor alle soorten feesten en partijen