Over ons

Partyverhuur Luxus is een ervaren en dynamisch bedrijf dat uitsluitend topklasse luxe partybenodigdheden verhuurt en daarnaast hoogwaardige catering verzorgt. Ook leveren wij (op aanvraag) diverse formaten pagodetenten, spantenten, starshade tenten en aluhal tenten. Partyverhuur Luxus is gevestigd en kantoorhoudend te Assen. Wij leveren tevens compleet verzorgde barbecues met vlees van de echte slager en dagverse warme- en/of koude buffetten door geheel Noord-Nederland, daarnaast kunt u voor groepen bij ons terecht voor een stevig ontbijt, lunch of originele high tea met al je vriendinnen. Uiteraard gebracht en/of bereid op locatie.

U wilt een geslaagd feest of evenement organiseren? Wij bieden u de middelen en de ervaring om uw doelstelling te realiseren. Ongeacht hoeveel gasten u verwacht, voor elk aantal hebben wij een passende, eventueel compleet ingerichte, professionele tent voor u.

Voor de aankleding van uw gelegenheid met een vloer, garderobe, tafels, stoelen, barbecue, koelkast, taps, barren, geluidsinstallatie etc, etc bent u bij ons ook aan het juiste adres. Tevens kunnen wij enthousiaste medewerkers leveren voor achter de tap, het buffet of live cooking / barbecue. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u onbezorgd genieten.

Partyverhuur Luxus “Wij gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit”

Wij zijn allergenen en HACCP gecertificeerd en werken volgens de actuele hygiënecode richtlijnen. Wij leveren catering met ingrediënten en producten die wij zoveel mogelijk betrekken uit de regio. Welke culinaire wens u ook heeft, alléén de allerbeste producten worden gebruikt.

Reviews

Isetta Freeth
Isetta Freeth
20:40 17 Jan 18
Als je op zoek bent naar een proffesioneel bedrijf met kwaliteit en enthousiasme. Zou ik partyverhuur luxus zeker aanbevelen.
Monique Babtist
Monique Babtist
17:53 16 Jan 18
De catering op locatie is een echte aanrader ! Heerlijk eten, goed en nétjes verzorgd. De professionele tenten zien er prachtig uit ! Een onbezorgd feest.
Otto Langenberg
Otto Langenberg
10:09 04 Jan 18
Gastvrijheid en ontzorging gegarandeerd. Partij met +70 mensen uitstekend verzorgd!
Nieuws in Assen
Nieuws in Assen
11:27 03 Jan 18
Koud- en warm buffet. Gezelligheid ten top! Zeker een aanrader!
Kevin Aartsen
Kevin Aartsen
12:57 12 Jun 17
Heerlijk gegeten en de sfeer was ook helemaal top. Zeker een aanrader.
Andreas Giese
Andreas Giese
09:02 12 Jun 17
Partyverhuur Luxus heeft voor ons team een erg leuke dag georganiseerd. Goede kwaliteit eten en goede tenten.
Ellen Verhoeven
Ellen Verhoeven
09:00 12 Jun 17
Leuke en gezellige mensen die je feest compleet verzorgen van het opzetten van een mooie luxe tent tot aan het verzorgen van het eten en het verzorgen van de bbq!
Volgende beoordelingen

Zin in een feestje? Barbecue of luxe buffet? Vraag een feestelijke en vrijblijvende offerte aan