Over ons

Partyverhuur Luxus is een ervaren en dynamisch bedrijf dat uitsluitend topklasse luxe partytenten en toebehoren verhuurt en daarnaast hoogwaardige catering verzorgt. Partyverhuur Luxus is gevestigd en kantoorhoudend te Assen. Wij leveren tevens compleet verzorgde barbecues met vlees van de echte slager en dagverse buffetten op door geheel Noord-Nederland, daarnaast kunt u voor groepen bij ons terecht voor een stevig ontbijt, lunch of originele high tea met al je vriendinnen. Uiteraard gebracht en/of bereid op locatie.

U wilt een geslaagd feest of evenement organiseren? Wij bieden u de middelen en de ervaring om uw doelstelling te realiseren. Ongeacht hoeveel gasten u verwacht, voor elk aantal hebben wij een passende, eventueel compleet ingerichte, professionele partytent voor u.

Cateraars Partyverhuur Luxus

Voor de aankleding van uw gelegenheid met een vloer, tafels, stoelen, barbecue, koelkast, geluidsinstallatie etc, etc bent u bij ons ook aan het juiste adres. Tevens kunnen wij enthousiaste medewerkers leveren voor achter het buffet of live cooking / barbecue. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u onbezorgd genieten.

Partyverhuur Luxus “Wij gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit”

Partyverhuur Luxus heeft, naast een geslaagd feest of evenement, het comfort en de veiligheid van u en uw gasten hoog in het vaandel. Wij verhuren daarom uitsluitend professionele partytenten van hoogwaardig PVC met een brandvertragend certificaat volgens alle Europese normen. Wij zijn HACCP gecertificeerd en werken volgens de actuele hygiënecode richtlijnen.

Wij leveren catering met ingrediënten en producten die wij zoveel mogelijk betrekken uit de regio. Welke culinaire wens u ook heeft, alleen de allerbeste producten worden gebruikt. Optioneel kunnen wij voor u barbecueën of ‘live’ een gerecht klaar maken voor bij het buffet.

Bezorging

Wij bezorgen op locatie (vanaf Assen) door heel Nederland. Eerste 50 kilometer gratis, daarna brengen wij € 0,50 per gereden kilometer in rekening.

Opbouw- en afbouw

Partytenten worden ten aller tijden door ons opgebouwd en gedemonteerd.

Betaling

Volledige betaling dient vooraf overgemaakt te worden middels iDEAL of tijdige overschrijving op de bankrekening van Partyverhuur Luxus. Contante betaling is ook mogelijk op de dag van ter beschikking stellen van de goederen. Indien contant wordt betaald vindt dit plaats vóór de aflevering/opbouw goederen en/of partytent e.d.

Zin in een feestje? Barbecue of luxe buffet? Vraag een feestelijke en vrijblijvende offerte aan