Over ons

Partyverhuur Luxus is een ervaren en dynamisch bedrijf dat uitsluitend topklasse luxe partytenten en toebehoren verhuurt en daarnaast hoogwaardige catering verzorgt. Partyverhuur Luxus is gevestigd en kantoorhoudend te Assen. Wij leveren tevens compleet verzorgde barbecues met vlees van de echte slager en dagverse buffetten door geheel Noord-Nederland, daarnaast kunt u voor groepen bij ons terecht voor een stevig ontbijt, lunch of originele high tea met al je vriendinnen. Uiteraard gebracht en/of bereid op locatie.

U wilt een geslaagd feest of evenement organiseren? Wij bieden u de middelen en de ervaring om uw doelstelling te realiseren. Ongeacht hoeveel gasten u verwacht, voor elk aantal hebben wij een passende, eventueel compleet ingerichte, professionele frame, aluhal, bodega of pagodetent tent voor u.

Voor de aankleding van uw gelegenheid met een vloer, tafels, stoelen, barbecue, koelkast, geluidsinstallatie etc, etc bent u bij ons ook aan het juiste adres. Tevens kunnen wij enthousiaste medewerkers leveren voor achter het buffet of live cooking / barbecue. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u onbezorgd genieten.

Partyverhuur Luxus “Wij gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit”

Partyverhuur Luxus heeft, naast een geslaagd feest of evenement, het comfort en de veiligheid van u en uw gasten hoog in het vaandel. Wij verhuren daarom uitsluitend professionele partytenten van hoogwaardig PVC met een brandvertragend certificaat volgens alle Europese normen. Wij zijn allergenen en HACCP gecertificeerd en werken volgens de actuele hygiënecode richtlijnen.

Wij leveren catering met ingrediënten en producten die wij zoveel mogelijk betrekken uit de regio. Welke culinaire wens u ook heeft, alleen de allerbeste producten worden gebruikt. Optioneel kunnen wij voor u barbecueën of ‘live’ een gerecht klaar maken voor bij het buffet.

Partyverhuur Luxus Assen beschikt over verschillende soorten accessoires als u een bijvoorbeeld een professionele frametent / partytent huurt. Naast meubilair maakt u het feest compleet met onze krachtige geluidsinstallatie. Wordt het koud? Dan kunt u de partytent verwarmen met één van onze heaters.

Reviews

Isetta Freeth
Isetta Freeth
20:40 17 Jan 18
Als je op zoek bent naar een proffesioneel bedrijf met kwaliteit en enthousiasme. Zou ik partyverhuur luxus zeker aanbevelen.
Monique Babtist
Monique Babtist
17:53 16 Jan 18
De catering op locatie is een echte aanrader ! Heerlijk eten, goed en nétjes verzorgd. De professionele tenten zien er prachtig uit ! Een onbezorgd feest.
Otto Langenberg
Otto Langenberg
10:09 04 Jan 18
Gastvrijheid en ontzorging gegarandeerd. Partij met +70 mensen uitstekend verzorgd!
Nieuws in Assen
Nieuws in Assen
11:27 03 Jan 18
Koud- en warm buffet. Gezelligheid ten top! Zeker een aanrader!
Ellen Verhoeven
Ellen Verhoeven
09:00 12 Jun 17
Leuke en gezellige mensen die je feest compleet verzorgen van het opzetten van een mooie luxe tent tot aan het verzorgen van het eten en het verzorgen van de bbq!
Bekijk alle beoordelingen

Zin in een feestje? Barbecue of luxe buffet? Vraag een feestelijke en vrijblijvende offerte aan