Greenscreen Fotografie – Partyfotografie

U kent dit fenomeen vast wel van nieuwsuitzendingen op televisie. Het is vooral te zien bij het weerbericht. De weerman of vrouw staan hun weerpraatje te houden voor een speciaal groen of blauw achtergrondscherm waarop de weerkaart door chromakey techniek wordt ingevuld. In plaats van de weerkaart is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een weerfoto te tonen met een zonovergoten strand. Het lijkt nu of degene die het weer presenteert dit vanaf het zonnige strand doet.

Greenscreen FotograafUiteraard is het voor ons mogelijk om elk gewenst achtergrond te selecteren of een op maat gemaakte achtergrond. Stel u heeft een Après-ski party. Dan fotograferen wij uw gasten op een achtergrond in de sneeuw of op een slee. Een feest of event in style of concert? Dan fotograferen wij uw gasten in een exclusieve omgeving of op een podium! Uiteraard kunnen wij direct uw logo, adresgegevens etc. als een soort van frame mee projecteren op de foto. U kunt zelf ook een achtergrond bepalen die wij dan voor u kunnen vervaardigen en in-projecteren.

Als de foto is gemaakt kunnen wij deze direct online op een plaats neerzetten zoals een tijdelijke map op ons internet account. Met een speciale QR code die uw gast ontvangt, kan de foto vervolgens digitaal worden gedownload. Echter is het ook mogelijk dat wij de gemaakt foto direct e-mailen aan de persoon op de foto.

Green screen Fotografie – Green screen Photobooth

Greenscreen fotografie of Chromakey fotografie is ideaal op bijvoorbeeld een groot feest, markt, braderie, fair, beurs, congres, open dag, première of opening.

Zie onze website speciaal voor Greenscreen & Photobooth Fotografie.

Greenscreen fotografie is ideaal op o.a. bedrijfsfeesten, beurzen, bruiloften of familiefeestjes