Foodstand Bij Luxus

Bij Luxus Foodstand is een initiatief van Partyverhuur Luxus. Wij hebben de formule in huis om voor evenementen en bijvoorbeeld kleinere festivals, vers bereide en eigentijdse snacks uit het vuistje of netjes op een bord serveren. Uiteraard kunnen we ook op locatie een volwaardige maaltijd klaarmaken voor uw medewerkers etc etc. Deze maaltijdenservice is ideaal voor bijvoorbeeld sportevenementen e.d. maar wij zijn ook in te zetten met live-cooking op buurtfeesten, tuinfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagen, recepties etc.

Bij Luxus FoodtrailerAl onze producten (ingrediënten) komen bij voorkeur uit de regio en zijn altijd dagvers. Wij zijn HACCP gecertificeerd en werken volgens de actuele hygiënecode richtlijnen. Wij bereiden desgewenst vegetarisch, lactose en glutenvrij of zoutarm.

Onze foodstand is tevens te transformeren in een gezellige foodstand voor eerste klas huisgemaakte gehaktballen, runderhamburgers in diverse varianten evenals hotdogs en uiteraard onze befaamde vers bereidde kip- of varkenssaté. Al deze varianten zijn zéér geschikt voor verjaardagen, bruiloften, sportwedstrijden etc, etc.

Voorbeeld: U organiseert een fietstoertocht, denk dan aan de inzet als verzorgingspost met o.a. koffie, thee, fris en kleine snacks als belegde broodjes, broodje hamburger e.d. Of u organiseert een viswedstrijd. U wilt koffie, thee, snacks aan de waterkant?  Kortom, de mogelijkheden zijn legio.

Heeft u zelf suggesties, ideeën of speciale wensen? Wilt u meer informatie / offerte of meer weten over de mogelijkheden van inzetbaarheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Graag tot ziens Bij Luxus.

Heineken 1 kraans Tap
Heineken Tap
Diversen
ronde buffettafel
Ronde tafel
Meubilair
Bakplaat 2-brander
Gasbakplaat 2-brander
BBQ & Grill
Barkoeler - Koelkast Luxus
Koelkast
Diversen
Professionele Barbecue Grill
Barbecue Grill
BBQ & Grill
Soepketel Hotpot
Soepketel Hotpot
Buffetartikelen
Chafing Dish
Chafing Dish
Buffetartikelen
Gasbakplaat
Gasbakplaat
BBQ & Grill

Wij verhuren compleet ingerichte professionele tenten voor alle soorten feesten