FAQ

Wij hebben de veelgestelde vragen (FAQ) voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of per e-mail. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

Nokhoogte van onze tenten is circa 3,25 meter. De ingangs- en doorloophoogte van onze tenten is ca. 2,20 meter.

Tenten worden ten aller tijden door ons opgebouwd.  U hoeft dat dus niet zelf te doen. Wel is soms hulp gewenst van één of meerdere personen. Wij overleggen dit met u voor u de definitieve offerte ontvangt. De verhuurprijs is inclusief het op- en afbouwen van de tent.

Onze frame- partytenten hebben een brandvertragend certificaat volgens alle Europese Normen. Dit houdt een extra ingebouwde veiligheid in voor u en uw gasten. Vanzelfsprekend stellen wij het niet op prijs dat er open vuur in de partytent gebruikt wordt.

De huurprijs is geldend voor een compleet etmaal. Wanneer u de partytent ’s avonds nodig heeft geldt de huurprijs van 12.00 uur tot en met de volgende dag 12.00 uur. In dit tijdsbestek wordt de partytent gebracht, opgebouwd, afgebouwd en weer opgehaald door Partyverhuur Luxus. Wilt u de partytent langer huren dan een compleet etmaal, bijvoorbeeld een volledig weekend of een week, dan kunt u dat aangeven bij de reservering. In onderling overleg zal een aangepaste huurprijs bepaald worden.

Onze partytenten zijn onderling aan elkaar te koppelen. Hierdoor ontstaan meer vierkante meters om uw gasten te ontvangen of u creëert ruimte om bijvoorbeeld een entree, garderobe of rookgelegenheid in te richten.

Door het gebruik van een grondframe staan onze partytenten altijd stevig en strak opgespannen, mits de ondergrond vlak is. Hierdoor zal tocht zoveel mogelijk voorkomen worden. Tevens wordt de partytent altijd opgezet met behulp van spanbanden om stevigheid te garanderen. Bij een windkracht van meer dan 5 á 6 kan de veiligheid van u en uw gasten niet meer gegarandeerd worden. Derhalve zal de partytent dan ook niet opgebouwd worden.

PE of polyethyleen is een kunststof (plastic). PVC of polyvinylchloride is een duurzaam kunststof dat wordt geproduceerd uit o.a. aardolie en zout. PE is minder duurzaam dan PVC omdat deze meestal in een lichtere uitvoering voorkomen bij partytenten. Bijvoorbeeld 200 gr/m² PE tegenover 640 gr/m² PVC. De uitstraling van een PVC tent is ook veel chiquer dan een PE tent die er eerder goedkoop en plastiekerig uitziet. Daarnaast krijg je bij winderig weer het lawaai van krakerig plastiek binnenin een PE tent, terwijl je dit bij een PVC tent niet hebt. Tenten van PVC zijn tevens winterhard en absoluut 100% waterdicht. PE doek wil door zijn structuur gauw water doorlaten. Partyverhuur Luxus levert alleen professionele 640 gr/m² PVC frame- partytenten eventueel met grondframe.

De grootte van de partytent wordt bepaald door het aantal gasten welke u verwacht. In grote lijnen staat één gast gelijk aan circa anderhalve vierkante meter. In deze globale berekening is tevens rekening gehouden met de inrichting met tafels en stoelen.

Partyverhuur Luxus is gespecialiseerd in het compleet aanleveren van een partytent. Wij hebben voor een meerprijs voldoende tafels en stoelen voor al uw gasten. Ook kunt u één of meerdere statafels huren. Al onze tafels zijn voorzien van een tafelkleed en een tafeldecoratie. Is uw feest in de avond, geen probleem, ook verlichting is in ons assortiment opgenomen. En voor de koudere periodes in het jaar kunt u verwarming (heater) toevoegen aan uw lijstje om te huren. Daarnaast hebben wij voor elke tent een solide vloer te huur en een ruim assortiment horeca-apparatuur en geluids-apparatuur.

Wij leveren voor elke gelegenheid ballondecoraties, maar om het thema van uw feestje naar voren te laten komen kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van eigen decoraties. Wij willen u vragen hierbij rekening te houden met het kiezen van brandvertragende decoraties of indien nodig uw decoraties te impregneren met een brandvertragend middel. Wanneer u posters, foto’s , slingers (absoluut géén crêpe papieren slingers. Deze kunnen door verkleuring schade toe brengen aan de partytenten) of iets dergelijks wilt ophangen is het niet toegestaan om plakband te gebruiken. Dit is zeer moeilijk te verwijderen van het tentframe en het PVC materiaal wordt door de weekmiddelen aangetast. De ramen van de tent mogen niet worden beplakt.

Het is mogelijk om een compleet verzorgd arrangement te boeken bij Partyverhuur Luxus. U huurt naast de partytent de complete inrichting en tevens kunt u een compleet verzorgd warm en/of koud buffet boeken of live cooking zodat wij bijvoorbeeld voor u de BBQ regelen. U wordt dus volledig ontzorgt en hoeft niets zelf te bakken. U maakt gebruik van het serviesgoed en bestek van Partyverhuur Luxus. U laat ons weten wat uw wensen zijn en wij stellen een arrangement samen met een daarbij behorende offerte.

U heeft een partytent nodig omdat u op een braderie uw waar wilt verkopen? U heeft een partytent nodig als inschrijfgelegenheid voor een sportevenement? U wilt een onderkomen bieden aan uw sporters tijdens een sportevenement? Voor elke gelegenheid kunt u onze partytenten huren met of zonder complete inventaris. Onze partytenten zijn uitermate geschikt voor evenementen waar u toch een onderkomen nodig bent. Qua inrichting houden wij rekening met uw gelegenheid en uw wensen.

Onze partytenten zijn aan elkaar te koppelen. Zo kunt u de ‘hoofdtent’ gebruiken om uw gasten te ontvangen en een plaats aan te bieden. Door de kleinste partytent te koppelen aan de hoofdtent kunt u deze gebruiken als garderobe en de ontvangstruimte. De toegang van onze tenten zijn mogelijk door een deur te gebruiken, er hoeft dus geen zijwand opgerold te worden waardoor de temperatuur bij de koudere dagen in de partytent veel minder snel terug zal lopen. Wilt u een buffet aanbieden of een barbecue, ook dan is een kleine partytent uitermate geschikt om het buffet in op te stellen of om de barbecue in te plaatsen. Zo hoeft u geen ruimte in uw hoofdtent op te offeren. Wanneer u bij voorkeur geen tent aankoppelt dan bestaat er de mogelijkheid om de hoofdtent met behulp van tussenwanden op te delen in meerdere ruimten. U zult dan wel een grotere partytent nodig zijn. Samen met u proberen we al uw wensen uit te laten komen.

Partyverhuur Luxus levert en verzorgt alléén hoogwaardige catering. Ingrediënten / producten betrekken wij zoveel mogelijk uit de regio. U kunt bij ons terecht voor alle catering. In overleg is heel veel mogelijk! Wij leveren luxe kwaliteits- catering, al dan niet huisgemaakt, voor marktcomfort prijzen. Bij ons gaat kwaliteit voor kwantiteit.

Op de foto met je idool, je favoriete acteur, vakantieland, op een exotisch strand, als cowboy in het Wilde Westen. Het is allemaal mogelijk met Greenscreen Fotografie, ook wel Chromakey genoemd. Degene die gefotografeerd wordt voor het Greengreen kun je in enkele seconden plaatsen in elk gewenste achtergrond. Ook bedrijven kunnen een bepaalde voorkeur hebben voor een achtergrond, bijvoorbeeld hun merknaam of logo er op of iets dat perfect past bij hun marketingcampagne. Immers is het werk met een Greenscreen de beste fotomarketing die er is! Greenscreen Fotografie is ideaal op bedrijfsfeesten, beurzen, bruiloften, evenementen, jubileums, recepties, familiefeestjes, fairs of jaarmarkten e.d. Wij werken voor particulieren, bedrijven, verenigingen en instellingen.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons!