Catering op uw sportevenement

Partyverhuur Luxus is gespecialiseerd in het verzorgen van catering op locatie. Catering op uw hardloop evenement, marathon of andere running events? Of bij wandelvierdaagse of ander wandeltochten of bij wielren of fietsevenementen. Viswedstrijden, MTB tochten, etc. etc. Wij kunnen diverse tenten inzetten desgewenst compleet ingericht met meubilair. Naast stoelen en tafels kunnen we de tent ook voorzien van een vloer of verwarming en uiteraard verlichting. Wij beschikken over self-support keuken-eiland die op elke gewenste locatie (dus ook langs een route) ingezet kan worden met eigen gas-, water- en stroomvoorziening.

Ook kunnen wij met een van onze professionele tenten bijvoorbeeld een inschrijf, verkleedruimte of stempelpost creëren desgewenst ingericht met tafels, stoelen etc etc. We hebben ruime ervaring met o.a. wandelevenementen en het verzorgen van fietsevenementen. Via onze cateringstenten en mobiele keuken zijn wij uitgerust voor het bereiden van en heerlijk verse gezet kopje koffie of thee, broodjes en als het nodig is zelfs kleine maaltijden. Daarnaast hanteren wij voor uw events gangbare prijzen die u evenement zeker zullen sieren.

Heeft u suggesties, ideeën of speciale wensen? In overleg is veel mogelijk! Wij bereiden desgewenst vegetarisch, lactose en glutenvrij of zoutarm. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel met 06-13286587.

Sportevenement? Catering nodig? Wij hebben ruime ervaring met catering op sportevenementen!