Catering op de Camping

Gezellig met vrienden, kennissen of uw buren op de camping een barbecuefeest organiseren? Een volledig verzorgde BBQ, Tapas Buffet of Saté Party gratis bezorgt op uw camping in de regio Assen (circa 25 km vanaf). Ook voor grote groepen kunnen wij de barbecue verzorgen. Partyverhuur Luxus is gespecialiseerd in het verzorgen van catering op locatie of tijdens uw feestje.

Voorbeeld vanaf 15 personen: Met het all-in concept van Partyverhuur Luxus Assen ontvangt u ambachtelijk vlees: Barbecueworstje, gyrosburger, gekruide speklapje en runder-hamburger per persoon. Een riante gas-barbecue inclusief 5 kg. gasfles, echte borden, rvs bestek en een buffettafel. Dit alles samen met vers gebakken stokbrood, populaire barbecuesauzen met royaal gegarneerde ambachtelijke rundvleessalade en huzarensalade.

Dit speciale camping aanbod voor slechts € 17,50 per persoon. Gratis gebracht en gehaald!

Gezellig op de camping een overheerlijk barbecue feest geven met familie, vrienden, buren en bekenden. Geheel ont-zorgt BBQ-en, dat is waar wij voor staan!

All-In concepten! U heeft al een compleet Starters BBQ party voor slechts € 16,50 per persoon. Meer informatie? Klik hier!

U heeft uw keuze gemaakt? Vraag dan een vrijblijvende en scherpe offerte aan!