Burendag vieren met de hele buurt

Op zaterdag 23 september aanstaande is het weer  Burendag. Deze heugelijke dag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Kans maken op gratis koffie met Burendag

Dubbelwandige percolatorPartyverhuur Luxus heeft alles in huis om uw initiatief in de buurt tot een succes te maken. Wij hebben diverse maten professionele tenten voor uw klaar staan, maar ook tafels, stoelen en zelfs gas barbecues. Voor een bedrag van € 12,50 per persoon heeft u al een compleet verzorgde barbecue op uw Burendag en omdat Burendag is een initiatief van het Oranje Fonds in samen werking met Douwe Egberts, geeft Partyverhuur Luxus aan de eerste buurt die bij ons een professionele partytent met tafels en stoelen afneemt, een percolator gratis in bruikleen inclusief twee pakken Douwe Egberts koffie. Deze zijn goed voor 20 liter koffie (circa 150 a 180 kopjes koffie).

Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul ons contactformulier in of bel met 06-13286587

Bezorging

Wij bezorgen op locatie (vanaf Assen) door heel Nederland. Eerste 50 kilometer gratis, daarna brengen wij € 0,50 per gereden kilometer in rekening.

Opbouw- en afbouw

Partytenten worden ten aller tijden door ons opgebouwd en gedemonteerd.

Betaling

Volledige betaling dient vooraf overgemaakt te worden middels iDEAL of tijdige overschrijving op de bankrekening van Partyverhuur Luxus. Contante betaling is ook mogelijk op de dag van ter beschikking stellen van de goederen. Indien contant wordt betaald vindt dit plaats vóór de aflevering/opbouw goederen en/of partytent e.d.

Algemene Verhuurvoorwaarden Partyverhuur Luxus