Bourgondische Barbecue

Bourgondische Barbecue

Per persoon 5 stuks vlees. Gyrosburger, BBQ-worst, runderhamburger, speklap gekruid en een karbonade gekruid. Inclusief stokbrood, kruidenboter en 5 soorten sauzen. De gevaarlijk lekkere 112-saus, BBQ smokeysaus, romige knoflooksaus, beenhamsaus met een vleug honing en de asociaal lekkere Tokkiesaus. Als klap op de vuurpijl vers gemaakte salades zoals huzarensalade, pastasalade en/of aardappelsalade.

Onze barbecue pakketten worden vers en gekoeld geleverd inclusief:

Benodigdheden

Gasbarbecue en gasfles
Porseleinen borden
RVS bestek
Draaitangen
Servetten
Bij de Barbecue

Bourgondisch vleespakket
Vers afgebakken stokbrood
Huisgemaakte kruidenboter
Diverse sausjes
Twee soorten salade
GRATIS vanaf 30 personen

Professionele partytent
Tafels en stoelen
Aankleding
Verlichting
Incl. montage- demontage

Offerte aanvragen?

Wilt u na het bekijken van onze website een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op en wij sturen u zo spoedig mogelijk een scherp aanbod!

Bezorging

Wij bezorgen op locatie (vanaf Assen) door heel Nederland. Eerste 50 kilometer gratis, daarna brengen wij € 0,50 per gereden kilometer in rekening.

Opbouw- en afbouw

Partytenten worden ten aller tijden door ons opgebouwd en gedemonteerd.

Betaling

Volledige betaling dient vooraf overgemaakt te worden middels iDEAL of tijdige overschrijving op de bankrekening van Partyverhuur Luxus. Contante betaling is ook mogelijk op de dag van ter beschikking stellen van de goederen. Indien contant wordt betaald vindt dit plaats vóór de aflevering/opbouw goederen en/of partytent e.d.