borrelplanken

Partyverhuur Luxus levert precisie gelaserde borrelplanken, tapasplanken e.d. Lasergravering kan worden toegepast op materiaalsoorten zoals hout, bamboe, leer, karton, glas, spiegels, plexiglas, niet reflecterende metaal en geanodiseerd aluminium. Wij graveren tekst, afbeelding en/of logo op o.a. borrelplanken, snijplanken, wijnkistjes, deegrollers, naamplaten en diverse woondecoraties. Tevens leveren wij maatwerk. Heeft u speciale wensen, laat ons het dan weten via onze nevenwebsite Hennetie.

Over Hennetie

Hennetie is ontstaan vanuit hobby en ons partybedrijf Luxus. Reeds jaren zagen we een toename in de vraag voor exclusieve borrel- en tapasplanken. Echter ook het vervaardigen van naamborden en graveren van items als naamplaten van hout en plexiglas nam een vlucht. Het idee ontstond om ons werk samen in één te gieten en een website te lanceren om zo een breed mogelijk publiek te bereiken.

Inmiddels zijn we anno 2021 gespecialiseerd is precisie lasergraveren en lasergravures. Lasergravering kan worden toegepast op vele materiaalsoorten. Voor o.a. de horeca leveren wij voornamelijk keukengerei, borrelplanken, tapasplanken en snijplanken. Dit veelal van bamboe. Een zeer sterk en duurzaam materiaal dat uitermate geschikt is voor lasergraveren. Uiteraard behoren andere houtsoorten als walnoot en acasia ook tot de mogelijkheden. Tevens kunt u, uw eigen materiaal aanleveren. Wij laseren van slechts één stuks tot partijen.

Meer informatie? Kijk op Hennetie.nl

Op zoek naar een origineel cadeau? Borrelplank, naambord of wijnkistje met een eigen tekst en/of logo?