Barbecue

Gezellig met de hele buurt, familie of met alle collega’s een barbecuefeest organiseren? Een volledig verzorgde BBQ in Assen. Wij bezorgen gratis door heel Assen en wijde omgeving de all-inn barbecue. Ook voor grote groepen kunnen wij de barbecue verzorgen. Partyverhuur Luxus is gespecialiseerd in het verzorgen van catering op locatie of tijdens uw feestje.

Met het all-in concept van Partyverhuur Luxus Assen ontvangt u ambachtelijk barbecuevlees, een riante gas-barbecue inclusief 5 kg. gasfles, echte borden en rvs bestek, verse gebakken stokbrood, populaire barbecuesauzen met dagverse rijkelijk gegarneerde salades van het huis. Wij verzorgen uw BBQ of buffet van A tot Z inclusief de afwas en desgewenst barbecueën wij voor u!

Gezellig op uw eigen terrein, tuin, met de hele buurt of op de camping een overheerlijk barbecue feest geven met familie, vrienden, buren en bekenden of op je werk met je collega’s. Geheel ont-zorgt BBQ-en, dat is waar wij voor staan!

All-In concepten! U heeft al een compleet Starters BBQ party voor slechts € 16,50 per persoon. Meer informatie? Klik hier!

U heeft uw keuze gemaakt? Vraag dan een vrijblijvende en scherpe offerte aan!