Barbecue

Gezellig met de hele buurt, familie of met alle collega’s een barbecuefeest organiseren? Een volledig verzorgde BBQ in Assen. Wij bezorgen gratis door heel Assen en wijde omgeving de all-inn barbecue. Ook voor grote groepen kunnen wij de barbecue verzorgen. Partyverhuur Luxus is gespecialiseerd in het verzorgen van catering op locatie of tijdens uw feestje.

Met het all-in concept van Partyverhuur Luxus Assen ontvangt u ambachtelijk barbecuevlees, een riante gasbarbecue, echte borden en rvs bestek, verse gebakken stokbrood, populaire huisgemaakte barbecuesauzen met dagverse salades. Wij verzorgen uw BBQ of buffet van A tot Z en desgewenst barbecueën wij voor u!  U regelt alleen de borrel en wij doen de rest…inclusief afwas! Partyverhuur Luxus kan u eventueel een passend dranken arrangement aanbieden.

Wij kunnen voor uw barbecuefeest diverse tenten inzetten, eventueel compleet ingericht met meubilair, vloer, verlichting etc.  bij zowel zomer- als winter barbecues. Bedrijfs- en buurtfeestjes, burendag, personeelsuitjes, openingen, trouwen op locatie, presentaties, beurzen, sportevenement, high tea etc etc.

Gezellig op uw eigen terrein of tuin een overheerlijk barbecue feest geven met familie, vrienden en bekenden of op je werk met je collega’s. Geheel ont-zorgt BBQ-en, dat is waar wij voor staan!

All-In concepten! U heeft al een compleet Starters BBQ party voor slechts € 16,50 per persoon. Meer informatie? Klik hier!

U heeft uw keuze gemaakt? Vraag dan een vrijblijvende en scherpe offerte aan!